MELISSA

”Min resa började 2014 i IFK Tumba Fotboll, som nyutbildad ledare. Då fanns det inget flicklag eller damlag, så vi startade med öppna träningar för flickor upp till 17 år. Till slut fick vi in en trupp som ville spela matcher och anmäla sig till serie och det blev då föreningens första flicklag på flera år. 

Nu har vi ett flertal flicklag och även ett damlag som spelar i division 4 men också fler kvinnliga ledare. Detta har varit grunden i mitt engagemang, att få in fler kvinnliga förebilder till våra yngsta flickor och att kunna bygga en verksamhet hela vägen till damlagsnivå för våra yngsta spelare så att resan upp till seniorspel finns i samma förening. 

Jag valde att stärka mitt engagemang ytterligare och valde att sitta i sportrådet och kunna vara med och påverka den sportsliga verksamheten och fick uppdraget att arbeta med att stärka vår flick-och damverksamhet som ansvarig för dessa två frågor. 

Nu sitter jag i styrelsen som vice ordförande och ledamot med fokus på att få en jämlik förening med lika förutsättningar för alla.”

Tack Melissa för ditt grymma engagemang och jobb, du gör skillnad.